Faalapú ipari és szállítási csomagolóanyagok gyártása

Helyszíni csomagolás
kivitelezés

Csomagolástechnikai
tervezési szolgáltatások

Logisztikai
szolgáltatások

Faalapú ipari és szállítási csomagolóanyagok gyártása

A nagy tömegű vagy kifejezetten nagyméretű termékek és berendezések csomagolása általában faalapú csomagolóanyagokkal történik.

A Royalpack átfogó ismeretekkel rendelkezik a faalapú ipari és szállítási csomagolóanyagokkal kapcsolatban. Csomagolástechnikai megoldásaink széles körben kínálnak megoldást a legkülönfélébb iparágak egyedi és szokásosan felmerülő igényeire.

Megoldásaink

Egyedi és sztenderd raklapok

Számottevő tapasztalattal rendelkezünk egyedi és sztenderd raklapok gyártásában a gépipar, a járműipar, az elektronikai ipar, az egészségügyi ipar, az élelmiszeripar, a kereskedelem és számos egyéb ágazat termékeinek szállításához és raktározásához.

Az általunk gyártott egyedi raklapok segítségével jelentősen optimalizálhatóak a gyártás, a raktározás és a logisztikai feladatok során felmerülő költségek, mert az ügyfél egyedi lehetőségeihez és körülményeihez igazodó módon hasznosíthatóak a félkész termékek gyártás során történő mozgatásakor és raktározásakor, továbbá a késztermékek raktározásakor és szállításakor.

A Royalpack által gyártott egyutas raklapok költséghatékony megoldást jelentenek számos logisztikai feladat megoldásában, a többutas raklapok pedig hosszútávon szolgálhatják a szállítási és raktározási igényeket.

A raklapok hőkezelt és szárított fenyő, rétegelt lemez és OSB alapanyagból, illetve ezek bármilyen kombinációjából készülhetnek akár egészen extra vagy atipikus méretekben is.

Raklapmagasítók és raklap gallérok

Hőkezelt és szárított fenyőfából raklapmagasítókat és raklapgallérokat is gyártunk, illetve egyedi igények szerint készült, vasalattal ellátott, egymásra pakolható, összecsukható és akár többször is felhasználható raklapkeretek is elérhetőek. A raklapgallérok igény szerint galvanizált csuklópánttal is felszerelhetőek.

Az általunk gyártott egyedi raklapok kiválóan kombinálhatóak a StancPack Csoport által gyártott hullámkarton vagy kartonplaszt palástokkal vagy egyéb csomagolástechnikai megoldásokkal.

Faládák, rekeszek, konténerek és fadobozok

Különböző méretű, anyagminőségű és ellenálló képességű faládákat, rekeszeket, konténereket és fadobozokat gyártunk a legkülönfélébb igények szerint.
Az általunk gyártott faládák, rekeszek, konténerek és fadobozok elsősorban nagy tömegű termékek és berendezések csomagolására használatosak, de a körülményektől függően könnyű vagy egyébként nagyméretű szállítmányokhoz is megfelelőek lehetnek, illetve nagy értékű vagy veszélyes áruk hosszú távú csomagolására is alkalmasak.

A faládák, rekeszek, konténerek és fadobozok hőkezelt és szárított fenyő, rétegelt lemez és OSB alapanyagból, valamint ezek bármilyen kombinációjából készülhetnek, amelyek akár hullámkarton és kartonplaszt csomagolástechnikai megoldásokkal is házasíthatóak és igény szerint különböző rekesztékek, bélések, zárak, pántok, tépőzárak és egyéb megoldások segítségével teljesen egyedi igényekre szabhatóak, illetve feliratozhatóak.

Különböző rekesztékek, valamint térkitöltő habok, fóliák, pántok és egyéb párnázó anyagok segítségével biztosítjuk, hogy az áru a csomagoláson belül helytakarékosan elhelyezhető és biztonságosan szállítható legyen. A védőbetétek és párnázó anyagok megfelelő megoldást jelenthetnek a törékeny vagy feltöltődésre hajlamos elektronikai termékek biztonságos szállítására is.

A Royalpack által gyártott csomagolástechnikai megoldások közös jellemzője, hogy minden esetben az ügyfél elvárásainak megfelelő módon gépi erővel mozgathatóak és rakodhatóak.

Csomagolástechnikai megoldásaink közúti, vasúti, tengeri és légi szállításra egyaránt alkalmasak.

Pellet gyártás

A gyártási folyamataink során keletkező fűrészport pellet formába préseljük és környezetbarát fűtőanyagként értékesítjük. A pellet alacsonyabb károsanyag kibocsátás mellett nagyobb fűtési hatékonyságot biztosít. A pellet használata ipari és lakossági felhasználók számára egyaránt előnyös, mert költséghatékony és természetes energiaforrás.

Faipari megmunkálás

A Royalpack vállalja gerendák, deszkák, pallók és más épületfa megmunkálását. Igény esetén biztosítjuk fűrészáru méretre vágását, illetve egyes CNC-technológiás munkálatok bérmunkában történő elvégzését is.

Amennyiben hullámkarton vagy kartonplaszt ipari csomagolóanyagra van szüksége, keresse cégcsoportunk másik tagját, a StancPackot!

Ajánlatkérés