Faalapú ipari és szállítási csomagolóanyagok gyártása

Helyszíni csomagolás
kivitelezés

Csomagolástechnikai
tervezési szolgáltatások

Logisztikai
szolgáltatások

logisztikai szolgáltatások

Saját gépjármű flottával és készletgazdálkodási szolgáltatásokkal segítjük az ügyfeleink raktárkészletének optimalizálását és ellátásbiztonságát.

Szolgáltatásaink

A Royalpack saját tulajdonban lévő szállítóeszközökkel rendelkezik, ezért széles körben tud az ügyfelek számára optimális szállítmányozási szolgáltatást nyújtani a Royalpack által gyártott csomagolástechnikai termékek fuvarozását illetően.

Jelentős raktárkapacitásunk és kapcsolódó infrastruktúránk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink részére igény szerint biztonsági minimum és maximum készletet (safety stock) tartsunk, illetve aktív készletgazdálkodási szolgáltatásokat (stock hotel) nyújtsunk.

A készletgazdálkodási rendszerben (VMI) folyamatosan figyeljük a partnereink raktárkészletét és szükség esetén automatikusan gondoskodunk a megfelelő készletszint utánpótlásáról, amely jelentős költségmegtakarítást és fokozott működési biztonságot jelent a partnereink számára.

Amennyiben hullámkarton vagy kartonplaszt ipari csomagolóanyagra van szüksége, keresse cégcsoportunk másik tagját, a StancPackot!

Ajánlatkérés