Faalapú ipari és szállítási csomagolóanyagok gyártása

Helyszíni csomagolás
kivitelezés

Csomagolástechnikai
tervezési szolgáltatások

Logisztikai
szolgáltatások

Helyszíni csomagolás kivitelezés

Előfordulnak olyan helyzetek, amikor az árut a gyártás helyszínén célszerű vagy szükséges szállításra készre csomagolni. Ilyen igények jellemzően a kifejezetten nagyméretű vagy jelentős tömegű, illetve egyébként egyedi termékek esetében merülhetnek fel.

Szolgáltatásaink

A Royalpack szakemberei számottevő tapasztalattal rendelkeznek a legkülönfélébb iparágak egyedi termékeinek helyszíni csomagolását és szállításbiztosra történő előkészítését illetően.

Vállaljuk, hogy a szakembereink az ügyfél által megjelölt helyen megjelennek és az általunk biztosított csomagolóanyagokkal és eszközökkel, az ügyféllel egyeztetett célokra alkalmas módon szállításra előkészítik és készre csomagolják a terméket, ideértve a csomagolórendszeren belüli belső rögzítést és a kiékelés biztosítását is.

Igény esetén a szállítmányt csomagőr jelzőrendszerrel biztosítjuk, amely elszíneződéssel jelzi, ha a termék fuvarozása nem megfelelő módon történt.

Helyszíni csomagolás kivitelezési szolgáltatásunk Magyarország egész területén elérhető.

Amennyiben hullámkarton vagy kartonplaszt ipari csomagolóanyagra van szüksége, keresse cégcsoportunk másik tagját, a StancPackot!

Ajánlatkérés