Rólunk

Royalpack

A Royalpack a faalapú ipari csomagolóeszköz gyártás egyik vezető magyarországi szereplője.

Szakembereink a tervezéstől a kivitelezésig képesek szokásosan előforduló és egyedi igényekre szabott faalapú ipari és szállítási csomagolástechnikai megoldásokat kínálni a Royalpack partnerei részére. Igény szerint helyszíni csomagolás kivitelezést is vállalunk, továbbá tervezési és logisztikai szolgáltatásokat is biztosítunk a partnereink részére. 

Ügyfeleinket a Budapesten található központi gyártóbázisunkból, valamint a Győrben működő telephelyünkről szolgáljuk ki. A Royalpack mintegy 3.700 nm területű, kiváló infrastruktúrával ellátott fedett gyártócsarnokkal és 2.500 nm területű zárt raktárral rendelkezik. A budapesti gyártóbázison megújuló energiát használunk. A cég működését mintegy 70 munkatárs segíti. A logisztikai szolgáltatásokat saját szállítóeszközökkel biztosítjuk. A Royalpack kiemelkedő méretű, állandó raktárkészlettel rendelkezik.

A Royalpack a StancPack Csoport részeként működik, amely lehetővé teszi a Royalpack számára, hogy hullámkarton, kartonplaszt és fa csomagolóanyagok házasításával multimateriális vagy egyébként komplex csomagolóanyagokat és megoldásokat kínáljon a partnerei részére. A StancPack Csoport részeként a Royalpack az ügyfelei fa alapú ipari csomagolóanyagok iránti igényei mellett a hullámkarton, a kartonplaszt és a tömör polimer ipari csomagolóeszközökkel kapcsolatos megkereséseit is közvetlenül teljesíteni tudja.

A Royalpack ügyfelei közé ismert multinacionális cégek és neves magyar vállalatok tartoznak az ország egész területéről és a régió országaiból.

Amennyiben hullámkarton vagy kartonplaszt ipari csomagolóanyagra van szüksége, keresse cégcsoportunk másik tagját, a StancPackot!

Ajánlatkérés