Infrastruktúra

A Royalpack büszke arra, hogy Magyarországon egyedülálló infrastruktúrával áll az ügyfelei rendelkezésére.

A Royalpack mintegy 3.700 nm területű, kiváló infrastruktúrával ellátott fedett gyártócsarnokkal és 2.500 nm területű zárt raktárral rendelkezik. Ügyfeleinket a Budapesten található központi gyártóbázisunkból, valamint a Győrben működő telephelyünkről szolgáljuk ki. A budapesti gyártóbázis és a győri telephely is kiváló közlekedési kapcsolatokkal és teljes infrastruktúrával rendelkezik. A budapesti gyártóbázison megújuló energiát használunk. A Royalpack kiemelkedő méretű, állandó raktárkészlettel rendelkezik.

A Royalpack rendelkezik minden olyan eszközzel és berendezéssel, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink részére a tervezéstől a késztermék raktározásig és szállításáig átfogó szolgáltatást tudjunk nyújtani:

Magyarországon egyedülállóan nagy kapacitású szárítókamráinkban történik a faanyag nemzetközi sztenderdeknek megfelelő hőkezelése és szárítása.

A faalapú csomagolóanyagok gyártásához szükséges minden eszköz rendelkezésre áll, így többek között modern fűrészgépek, lapszabász gépek, CNC marógépek, gyalugépek, szegező gépek, festő és feliratozó gépek, automata darabolósor, csiszológépek, pántológépek és hidegprés segítik a hatékony munkavégzést.

Robotcellák támogatják a nagy mennyiségben készülő termékek gyors, pontos és automatizált gyártását.

Az alapanyagok és késztermékek mozgatása és raktározása modern targoncákkal történik.

A kisteherautótól a nyergesvontatókig terjedő saját tulajdonú flottával biztosítjuk, hogy a csomagolóanyag az ügyfél által kért határidőben ténylegesen rendelkezésre álljon, ideértve az akár időkapura történő szállítást is.

Egyedülálló technológiai ismeretekkel rendelkező saját tervezőcsapat és szoftver segíti az ügyfelek igényeinek gyakorlati megvalósítását és a csomagolás optimalizálását.

A Royalpack ügyfelei közé ismert multinacionális cégek és neves magyar vállalatok tartoznak az ország egész területéről és a régió országaiból.

Amennyiben hullámkarton vagy kartonplaszt ipari csomagolóanyagra van szüksége, keresse cégcsoportunk másik tagját, a StancPackot!

Ajánlatkérés