Royalpack faipari szolgáltatások - "foghatóvá" tesszük
Válasszon nyelvet:
magyar deutsch english
Royalpack faipari szolgáltatások

Faipari termékek

Az elmúlt évtizedek ipari fejlődésével, a termékek szélesedő értékesítési lehetőségeivel együtt kiemelt szerepet kapott a szállítmányozás. A logisztika megkövetelte a szállítást elősegítő és jelentősen meggyorsító szabvány rakodólapok és egyéb faalapú csomagoló eszközök használatát, illetve az ezeket támogató szolgáltatások megjelenését.
A Royalpack Kft. az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer szerint végzi a tevékenységét. A minőségbiztosítás kiterjed az alapanyag vásárlás minősítésére, a gyártási munkafolyamat végzésére és a késztermék megfelelőségének az ellenőrzésére.

Az általunk felhasznált fenyő fűrész árú az ISPM 15 nemzetközi szabványnak megfelelően szárító kamrában hőkezelt anyag, amelynek a feldolgozásával (gyalulás, méretre szabás és összeállítás) foglalkozunk.

Raklapok gyártása

raklapgyártásLegnagyobb mennyiségben egyedi méretű raklapokat gyártunk. Előállítunk extra méretben is raklapokat és ládaaljakat minden faalapú anyagból, rétegelt lemezből, OSB- ből és natúr fából, amelyek kombinációjából is dolgozunk.

Raklapmagasítók

raklapgyártásA raklapmagasítók- vagy ún. raklapgallérok- hőkezelt fenyőfából készült, vasalattal ellátott, egymásra pakolható, összecsukható, többször felhasználható raklapkeretek. Az igény szerint 4 vagy 6 galvanizált csuklópánttal felszerelhető gallérok hosszú távú megoldást jelentenek a szállítmányozásban és a többutas raklapok társaként akár 10 évig is szolgálhatják az Önök igényeit.

Ládák

ládák gyártásaCégünk a vevői igényekhez igazodva OSB-ből, rétegelt lemezből valamint fából vállalja különböző méretű és kialakítású ládák gyártását. A méret, arányok és zárhatóság tekintetében teljes mértékben egyedi szükségleteket is kielégítő ládák alkalmasak ugyanúgy könnyű, mint ahogy a nehéz, nagy értékű vagy éppen veszélyes szállítmányok hosszú távra szóló csomagolására.

Rekeszek

A stabilitás és szerkezet szempontjából a ládákhoz hasonló rekeszeket cégünk minden méretben és formában az Ön igényei szerint állítja elő.

Belső rögzítők

Az általunk készített csomagolórendszerekben vállaljuk terméke stabilizálását, kiékelését, hogy az tökéletes minőségben érkezhessen meg végcéljához. Érzékeny, nagy figyelmet igénylő termékeit is bízza ránk hiszen mi a szállítási károk csökkentése érdekében- a rögzítés mellett- u.n. Csomagőrökkel igyekszünk csökkenteni a sérülés veszélyét. Ez a jelzőrendszer az előírt fuvarozási követelmények áthágása esetén elszíneződik, így mutatva ki csomag gondatlan kezelését.

Szállítóládák

szállítóládák gyártása Szállítóládáink elsősorban nagysúlyú, gépipari berendezések csomagolására alkalmas, gépi erővel, daruval mozgatható, nemzetközi szállításra kifejlesztett csomagolóipari megoldások.

Pellet gyártás,- és értékesítés

Pellet gyártás,- és értékesítés A tüzeléstechnikában egyre inkább elterjed a fapelletek használata, amely gyártása során fűrészport préselnek pellet formába. Az un. folyékony fa égetése pelletkazánokban lehetséges, amely lényegesen környezetbarátabb fűtési megoldást kínál, hiszen újrahasznosított alapanyagot használ. Mivel a pellet nedvességtartalma maximum 10%-nyi, hatásfoka jobb a tűzifánál, ezért a szabályozott égés miatt a károsanyag kibocsátása jóval alacsonyabb, mint más, ma hagyományosnak számító fűtési rendszerek esetében. Amennyiben Ön is váltani kíván eme innovatív termékre, kérjen ajánlatot.

Ügyfeleink is tudják

Az utóbbi években nemzetközi szinten is megjelenő cég a hazai faalapú csomagolóeszköz gyártás egyik markáns résztvevőjeként minden helyzetben megbízható szolgáltatást nyújt.

Kérjen ajánlatot!