Royalpack faipari szolgáltatások - "foghatóvá" tesszük
Válasszon nyelvet:
magyar deutsch english
Royalpack faipari szolgáltatások

Szolgáltatások

Ipari és szállítási csomagolás

Ipari és szállítási csomagolás Cégünk vállalja gépipari eszközök, gépek, egyéb gyártóberendezések csomagolását és stabilizálását, akár Önhöz kivonulva, helyszíni munkával, nemzetközi felhasználásra is. Több évtizedes csomagolási tapasztalattal rendelkező dolgozóink rutinos csapatként készítenek csomagoló eszközöket, amelyek közúton, vasúton, repülőgépen és hajón szállíthatóak. Garanciával vállaljuk tengerálló csomagolások kivitelezését is.

Beszállító által működtetett
készletgazdálkodási rendszer (VMI)

Beszállító által működtetett készletgazdálkodási rendszer VMI = Vendor Managed Inventory. Ez a beszállítói lánc optimalizására kitalált rendszer tehermentesíti a megrendelő felet raktárkészletének állandó felügyelete alól, hiszen az erre létrehozott software automatikusan értesíti a beszállítót amennyiben a partner készletei kimerülőben vannak. Ennek egyik szigorú feltétele hogy a beszállító minden időben elegendő készletet tartson raktáron annak érdekében hogy bármikor utánszállíthasson egy hiányzó mennyiséget.
A Royalpack Kft. ezen szolgáltatásával Ön jelentős energiákat takaríthat meg, amelyeket eddig raktározásra, megrendelésre és a saját készleteinek állandó felügyeletére fordított. Redukálja le költségeit és bízza ránk beszállításait hogy Ön a lényegre koncentrálhasson.

Épületfa értékesítés

Épületfa értékesítés Korszerű és magas precizitású gépeink segítségével vállaljuk gerendák, deszkák és egyéb épületfák megmunkálását, méretre vágását.

Fűrészáru megmunkálás és értékesítés

Fűrészáru megmunkálás és értékesítés Korszerű és magas precizitású gépeink segítségével vállaljuk gerendák, deszkák és egyéb épületfák megmunkálását, méretre vágását.

CNC faipari megmunkálás

CNC faipari megmunkálás A CNC megmunkálás lényege hogy cégünk specialistája az erre kifejlesztett géppel pozícionált furatokat és alakzatokat mar faalapú lapokba három dimenzióban. A marógép előre megírt és annak számítógépére telepített file-ban megadott utasításoknak megfelelően vezérli a két dimenzióban mozgó asztalt és a harmadik dimenzióban mozgó marófejet. Így az emberi hibázás lehetőségét 100 %- ban kizárva Ön mindig a legprecízebb eredményt kapja.

Ügyfeleink is tudják

Az utóbbi években nemzetközi szinten is megjelenő cég a hazai faalapú csomagolóeszköz gyártás egyik markáns résztvevőjeként minden helyzetben megbízható szolgáltatást nyújt.

Kérjen ajánlatot!